Se caută o îngrijitoare 

Germaniamea.ro anunt: Se caută o îngrijitoare cu nivel germană mediu -conversațional pt un caz în germania,zona lipstadt!
începere la caz în 16 noiembrie!!
pacienta locuiește singură la casă,este la pat în urma unei căzături,ea era mobilă dar asta este, în funcție de starea ei se va mări salariul,pt moment este 1800 euro net pt 30 zile lucrătoare dar turnus minim 2 luni + 300 euro net bonus pentru decembrie,banii în mînă! după interviu se poate vb cu ingrijitoarea care este la caz! nu vă speriați,a cazut și stă puțin mai mult în pat,nu are nimic rupt, puține vinatai și bătuceală,oricum nu este stilul ei să stea în pat!! din spusele îngrijitoarei se pare că merge spre bine!?
pacienta este foarte liniștită, prietenoasă, iubitoare, doarme noaptea,nu are animale!
pacienta este la pat dar necesită transfer din pat în rollstuhl!!
îngrijitoarea primește banii în mînă direct de la familie, agenția plătește transport dus-întors pt turnus minim 2 luni, asigurarea medicala și cea de risc!!
pt interviu, lăsați mesaje pe whatsapp la nr 0040742852305, gabriel și iulia!!

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-11-01 09:02
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...49