Manipulanți marfă în depozite de alimente 

Germaniamea.ro anunt: Oferim locuri de muncă pentru bărbați în Germania în postul de manipulanți marfă în depozite de alimente ale supermarketurilor nemțești. Principalele responsabilități sunt aranjarea/ etichetarea mărfii și pregătirea comenzilor. Nu suntem intermediari nu percepem comisioane.
Vi se oferă salarii de între 10.50 și 12.50 euro brut/oră pentru prima lună apoi urmând să crească plus diferite bonusuri și prime, programul este de 9 ore/zi de luni până vineri cu pauză la 3.5- 4 ore, la solicitarea angajatorului v-eți lucra și sâmbăta uneori, cu un plus salarial de 25%/zi. Aveți posibilitatea să faceți ore suplimentare care vor fi renumerate, primiți avans săptămânal cei care aveți nevoie până la data încasării salariului Se lucrează cu contract de muncă legal încheiat direct cu angajatorul fără alte intermedieri, beneficiați de asigurare de sănătate și alte facilități.
Nu este necesară experiența anterioară nici cunoașterea limbii germane ci doar a numerelor de la 1 până la 10.
Vi se oferă cazare contra a 190-240 de euro /persoană, transport de la adresă la adresă România- Germania contra a 150 de euro de persoană.
Locuri disponibile atât pentru cei din România cât și pentru cei din alte țări.
Pentru detalii și rezervări vă așteptăm să ne contactați la +40747531832 prin apel sau whatsapp

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2022-08-26 13:59
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   Pagini: 12...48