Loc de munca detailing/tinichigerie/lacuitorie auto 

Germaniamea.ro anunt: Cautam forta de munca pentru perioada nedeterminata pentru o firma din Germania in domeniile Detailing/tinichigerie/lacuire auto. Ideal ar fi, personal cu experienta in domeniu dar chiar si fara prea multa experienta se poate discuta, doar ca experienta ofera avantaje atat la locul de munca cat si la salariu. Limba nu este neaparat necesara, dar si aceasta daca se cunoarte la un anumit nivel, prezinta avantaje.

Contractul se face direct cu firma, fara intermediari.

Munca se desfasoara in incite dotate cu aparatura de ultima generatie, programul este unul lejer (40 ore/saptamana), concediu platit (24zile/an) concediu medical platit de asemenea, asigurare medicala, angajare etc.

Daca sunteti o persoana serioasa, cu dorinta de a lucra in echipa si daca aveti interes pentru un astfel de loc de munca, nu ezitati sa ma contactati telefonic sau WhatsApp.

+49 173 3443520

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-10-03 12:18
Nume:
Chiras
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Niedersachsen
Oraș
Oraș:
Peine
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...49