Îngrijitori 

Germaniamea.ro anunt: Firma von caprivi gmbh fachpersonal cu sediul în stuttgart angajează îngrijitori persoane in vârsta pentru azilele din germania.
data de incepere ianuarie-februarie
se cere limba germană conversational cel puțin nivel a2, experienta în îngrijirea persoanelor in vârsta și disponibilitatea deplasări pe teritoriul germaniei.
se oferă contract de muncă german pe perioada nederminata cu toate contribuțiile achitate către statul german.
program de lucru 7-8 ore în trei schimburi. salarizare 16 euro brut pe oră plus diurna de 24 euro net pe zi. la 160 ore lucrate venitul dumneavoastră (clasa de impozitare 1)este de minim 2300 euro net. pentru orele lucrate în tura de noapte, duminici și sărbători legale se plătește spor potrivit legi germane.
cazarea este asigurată și plătită de către firma în cameră de hotel sau pensiune singur în camera cât mai aproape de locul de muncă. transportul decontat integral pe baza documentelor justificative.
informații suplimentare pe mesenger, whatsapp 0040731670550 sau lăsați un număr whatsapp și va sun eu.

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-01-06 09:59
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...48