Infirmieri cu normă intreagă 

Germaniamea.ro anunt: Firma ProCariera recrutează Urgent! Infirmieri cu normă intreagă pentru Centre de Bătrâni din Germania.
Dacă aveți diplomă de infirmieri sau experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice, cunoștințe de limba germană la nivel conversațional, siguranță și empatie în comportamentul cu oamenii, flexibilitate, trimite-ne un CV!
Salariul pornește de la un brut de 2890 euro / lună ( un venit minim lunar net de la 2200 euro / lună ).
Costul deplasării din România în Germania este suportat de către firma angajatoare.
Cazarea este asigurată din partea angajatorului.
Asigurare de sănătate,șomaj și pensie pe toată perioada contractuală.
Serviciile noastre sunt gratuite pentru candidați, noi fiind remunerați de către client, viitorul dvs. angajator. Atuul nostru constă în faptul că la noi găsiți cel puțin un consultant care stăpânește limba română, inclusiv în Germania, în cadrul biroului nostru aflat in Ingolstadt iar contractele de muncă se semnează direct cu angajatorul german.
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon: + 40 (0) 771 460 916 sau ne puteți scrie la adresa de email: info@procariera.eu

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-01-18 09:01
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Alta munca calificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   














Pagini: 12...48