Curieri pentru Amazon Bayeruth, Germania 

Germaniamea.ro anunt: Curieri pentru amazon bayeruth, germania

agentia romfachpersonal este în căutare de personal (femei, barbati, cupluri) pentru angajare imediată cu normă întreagă , în cadrul unei firme de curierat colaboratoare cu amazon, cu punctul de lucru in bayeruth, germania. se cere și se oferă seriozitate.

descriere: aproximativ 100-125 stopuri/zi. pachete usoare, maxim 17 kg. avem doar masini noi vito, sprinter, peugeot, ford! angajatii noi nu sunt trimisi pe zone urbane! se scaneaza carucioarele la incarcare, nu fiecare colet in parte! munca se incepe doar dupa semnarea contractului si inregistrarea adresei la primarie (anmeldung)! se poate primi avans la cerere dupa 2 saptamani de munca! training 4 zile inainte de inceperea muncii- 2 zile se merge pe ruta cu alt coleg!

cerințe:
cunoașterea limbii germane/engleze la nivel începător-conversațional repr. avantaj dar nu este obligatorie- in firma mai sunt angajati romani!
experiență în domeniu repr. avantaj
permis auto cat. b
posibilitate de începere imediată
seriozitate si flexibilitate


ofertă:
contract de muncă incheiat pe o perioada de 1 an direct cu angajatorul si toate beneficiile aferente acestuia- posibilitate de contract pe perioada nedeterminata, dupa o perioada in firma!
salariul lunar aprox. 1900€ net/lună -clasa 1 de impozit- salariul se ia in data de 15 a fiecarei luni
echipament de muncă
programul de lucru incepe in jur de ora 11
se lucreaza doua saptamani a cate 5 zile, si doua saptamani 6 zile de muncă/săptămână
cazare utilata asigurata– contra cost in apartamente utilate si mobilate complet(300€/lună, totul inclus camere duble)- maxim 6 persoane la bucatarie si baie !
2 zile concediu/luna
dată de începere: imediat

pentru întrebări și un prim contact rapid vă stă la dispoziție ioana georgiana toma, număr de telefon: +4915175554508. de asemenea, ne puteți scrie la adresa de email info.romfachpersonal@gmail.com.

#locdemunca #muncaingermania #angajaristrainatate #curier #contractnemtesc

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2022-08-10 09:13
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   Pagini: 12...47