Căutăm persoane pentru îngrijire vârstnici 

Germaniamea.ro anunt: Căutăm 8 persoane pentru îngrijire vârstnici in azile Germania.Candidatii pot fi femei sau bărbați,însă nu cupluri, deoarece doar de o persoană este nevoie in azil.
Azilele pot fi oriunde in Germania,nu avem locuri fixe.
Se oferă contract de muncă german pe perioada nedeterminata, program de lucru de 8 h pe zi/ 40 h pe săptămână se lucrează în 3 schimburi,cazare gratuita singur/ singura in camera.
Candidatul ideal trebuie să vorbească limba germana minim conversațional A2-B1,să aibe experiența minim 1 an că și îngrijitor vârstnici și să fie răbdător,calm, empatic cu pacienții.
Salariul este 16 euro brut pe ora și 24 euro diurna pe ziua lucrata,spor de 25% pentru schimbul de noapte,50% pentru schimbul de duminică și 100%pentru sărbători legale germane, posibilitatea de a efectua ore suplimentare.Un salariu minim net ce se poate câștiga este intre 2400-2500 euro net/luna.
Alte informații și detalii puteți primi la Nr de telefon și WhatsApp 0768316788.

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-09-22 11:17
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...49