Cautam ingrijitoare 

Germaniamea.ro anunt: Cautam ingrijitoare, detinatoate de diploma de asistent medical , cu experienta in a lucra cu traheostoma, vorbitoare de limba germana la nivel avansat , pentru un domn din regiunea Steiermark, cod postal 8522, incepand cu data de 31.01.2023, onorariul fiind de 100 € pe zi.
Pacientul are 76 de ani , 75 kg, 170 inaltime si urmatorul tablou clinic: treapta de invaliditate 4, este imobilizat la pat, cu sonda stomacala si traheostoma, sufera de degenerare maculara, incontinenta urinara si scaun, are cateter urinar, disfunctii de vorbire/ inghitire, necesita ajutor in ingrijire corporala, imbracare si hranire.
Ingrijitoarei i se pun la dispozitie urmatoarele elemente pentru ajutorul pacientului : scaun cu rotile, cadru, baston, pat de ingrijire, lift pentru pat, scaun cu wc, aparat de oxigen, saltea cu schimb de aer anti decubitus.
Pentru detalii , va rugam sa ne contactati pe Facebook, WhatsApp sau telefonic la numarul +40786491061
Departament Resurse Umane Cura Domo.

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-01-26 10:05
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Asistenti
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...48