Căutăm doi schimbători de anvelope 

Germaniamea.ro anunt: Căutăm doi schimbători de anvelope sau mecanici auto dedicati pentru renumitul nostru dealer auto BMW din 57076 Siegen, care face parte dintr-un dealer autorizat BMW cu peste 14 sucursale în Germania.
Începerea lucrărilor este obligatorie pe 4 octombrie 2023.
Cerințe:
Experienta de minim 6 luni sau pregatire ca mecanic auto.Este necesara experienta cu anvelopele Run & Fleet.Ideal sa ai certificat de schimbare BMW.Una dintre cele doua persoane ar trebui sa aiba cunostinte de limba germana la nivel A2, in timp ce cealaltă persoană este de asemenea binevenită fără cunoștințe de limba germană. Ideal ar fi un permis de conducere și o mașină.
Domeniu de activitate:
-Schimbarea anvelopelor, echilibrarea si blocarea.Dupa ce sezonul de schimbare a anvelopelor s-a incheiat, ai ocazia sa continui sa lucrezi ca mecanic auto la schimbarea supapelor de retur a gazelor de esapament.
Ore de lucru:
Zilnic de la 7:00 a.m. la 5:00 p.m. Compensare: 14,00 EUR brut pe oră. În plus, există o indemnizație netă de 28,00 EUR pe zi lucrătoare. Cu un număr lunar de ore de 173 de ore, rezultă un câștig net de aproximativ 2.300,00 EUR pe lună.
Cazare: O cameră cu 2 paturi este oferită gratuit.Pentru o cameră single există o plată suplimentară de 4 EUR pe zi lucrătoare.
Pentru detalii ne gasiti doar la numarul afisat 0049176 62488337

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-10-02 12:59
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Muncitori in industria auto
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...49