Avem locuri de munca ca si macelari 

Germaniamea.ro anunt: Avem locuri de munca ca si macelari transatori sau fasonatori vita sau porc in toate abatoarele din franta !!!
+conform legislatiei franceze in vigoare fiecare candidat beneficiaza de toate privilegiile frantei ca :somaj ,contributie pentru pensionare ,servicii medicale,programul de lucru in franta este de 7 ore,orarul normal fiind 07:00-14:00 !
+orele suplimentare sunt platite 50% in plus fata de ora normala !
+ora muncita de noapte exemplu ora 5:00-ora7:00 sunt considerate doua ore de noapte si sunt platite 25% in plus la salariu!
+se ofera masina de serviciu!
+locuinta de serviciu
+salariul se ofera in urma interviului cu angajatorul !!!salariu incepe de la 1800-2800 in funcție de postul ocupat,abatorul sau programul fiecarei fabrici unde va fi repartizat candidatul in functie de abtitudinile fiecaruia !!!salarizarea este in funcție de :
1)natura abatorului : abator de vita ,porc,sau pui,etc
2)sectia unde lucreaza (sacrificare,transare,dezosare,fasonare,utilaje)
3)dificultatea postului si pozitia in functie de procedeul abatorului (dezosare os cu os ,dezosare integrala ,banda americana sau banda cu blat sau la masa )
+++++++in functie de poziția care o știți sunt și bani !
+++dacă esti macelar sau transator cu experiența transportul pana in franța este asigurat de noi!!!
pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne apelati la numarul de telefon:0731 602 250 sau sa ne trimite-ti cv-ul dumneavoastra la adresa de email: evricasrl@gmail.com si va vom contacta noi.

GermaniaMea.ro nu este responsabilă pentru conținutul anunțurilor: textul, contactele furnizate etc. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu GermaniaMea.ro
Publicat:
2023-11-13 13:35
Numar de telefon:
Adauga un nou anunt
Domeniu de activitate
Domeniu de activitate:
Munca necalificata
Land
Land:
Toată Germania
 (Comentarii: 0)

Tags

   
Pagini: 12...49